De werkwijze van Lesterhuis Praktijk voor Letselschade in Leens

Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade, zodat u krijgt waar u recht op hebt.

Onze hulp en begeleiding bestaan onder meer uit:

  • Het beoordelen van de schuldvraag of de aansprakelijkheidsvraag.

  • Het maken van schadeberekeningen en het claimen van de schade bij de aansprakelijke partij.

  • Uw zaak laten beoordelen op medische of arbeidskundige aspecten. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde artsen en arbeidsdeskundigen die bekend zijn met het verzekeringsrecht.

  • Het verzorgen van een second opinion. Als u niet tevreden bent, of het gevoel hebt dat uw huidige behandelaar of uw rechtsbijstandsverzekeraar niet adequaat reageert of zeer matig werk levert in uw zaak, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U hebt het recht om bij een letselschadejurist uw zaak nog eens te laten bekijken. Voor u is dit meestal kosteloos.

Als u een second opinion wenst voor een al lopende letselschadezaak, kunnen wij deze voor u verzorgen en u vooraf informeren of er voor u kosten aan verbonden zijn.

Onze werkwijze

Als u gebruik wilt maken van onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen. Bel 0595-57 19 49 of vul het contactformulier in. Wij kunnen geheel vrijblijvend bij u thuis langskomen of u op kantoor ontvangen. In een persoonlijk gesprek, rekening houdend met uw situatie en de aard en de ernst van de verwondingen, kunnen wij uw zaak juridisch beoordelen.

 

Wacht niet te lang

Veel verzekeraars zullen zo snel mogelijk bij u thuis willen komen. Vaak wordt hiervoor een expertisebureau ingeschakeld dat door de verzekeringsmaatschappij wordt betaald. Deze expertisebureaus werken dus voor de verzekeringsmaatschappij en zijn niet onafhankelijk. Voor u een reden om zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij vanaf het eerste contact met de verzekeringsmaatschappij aan uw zijde staan! In de wet is geregeld dat deze dienst u niets kost, als de aansprakelijkheid door de tegenpartij kan worden erkend.

 

Privacyverklaring

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de toepassing waarvoor u ze heeft verstrekt.

Lesterhuis is aangesloten bij:

NIS, het Nederlands Instituut van Schaderegelaars.

De beroepsvereniging voor letselschaderegelaars c.q. personenschaderegelaars.

NIVRE, het Nederlands Instituut Van Register Experts.

De stichting met als doel de bevordering en instandhouding van de deskundigheid en overige kwaliteiten van de beroepsuitoefening van deskundigen op het terrein van schadevaststelling en verwante deskundigheden. Daarnaast is het een platform en aanspreekpunt voor overleg tussen expertise-, inspectie- en taxatiebureaus en alle voor hen relevante partijen.